ANNE&MAX AMSTERDAM OOSTENBURGERVOORSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Amsterdam Oostenburgervoorstraat. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 15:12 Was voor verjaardags kadootje op kantoor, top ider en heerlijk!! Perfect op tijd.
24 jan 2024 om 16:48 Lekker maar kleine porties en duur in verhouding. Bezorger is eerst 6 rondjes id straat gaan rijden geloof ik voordat ie kwam. Zag em aan komen rijden en kreeg mij bestelling na 20 min. Hij zou me niet kunnen bereiken...
21 jan 2024 om 15:52 The Acai bowl was poor and without taste, I actually didn't taste the Acai flavour at all..
21 dec 2023 om 13:15 Het duurde erg lang voordat het eten er was. Het zou 23-55 min. duren, maar het werd 1.5 uur. De bezorger heeft het ook op de verkeerde verdieping bezorgd. Het eten was matig en de porties zijn klein voor de prijs die je betaalt.
5 nov 2023 om 12:06 Ik had een ontbijtje voor vrienden besteld. Wat ik onhandig vind is dat dit alleen op de dag van bezorging kan en niet eerder. Nu moest ik op mijn vrije zondag vroeg opstaan om de bestelling te plaatsen, omdat het een dag eerder niet mogelijk was.
24 jul 2023 om 18:59 Thuisbezorgd deed wel lang met het bezorgen alleen het eten was gelukkig wel warm aangekomen en heerlijk
17 jul 2023 om 17:23 Delicious!
13 jun 2023 om 13:34 The food is good BUT totally over priced. That’s a shame. They packed the food in a fancy box but a rather get more food than a box that will go to the trash. Shame!
12 jun 2023 om 17:38 Heerlijk!
8 jun 2023 om 15:58 Very nice meal. Would have loved a bigger dessert. Beautifully packed.
29 mei 2023 om 15:36 Heerlijk eten, jammer dat er bij onze lunchbox de met chocolade omhulde dadel niet aanwezig was.
11 mei 2023 om 15:32 Food is seriously over priced. €21 for a small chicken sandwich and a really small smoothie. I would say €11 would be fit for the sizes. Taste was good though